Antena Căutare

Un bebeluș a fost găsit mort în mașină, după ce mama sa l-a lăsat singur mai multe ore! Afară erau peste 30 de grade

Sfârșit tragic într-o parcare! Un bebeluș a murit sufocat de căldură, după ce mama sa l-a lăsat singur într-o mașină de lux. Afară erau peste 30 de grade, iar cel mic nu a mai rezistat

Sfârșit tragic într-o parcare! Un bebeluș a murit sufocat de căldură, după ce mama sa l-a lăsat singur într-o mașină de lux. Afară erau peste 30 de grade, iar cel mic nu a mai rezistat

Poliția din Indianapolis (SUA) face acum investigații pentru a afla cum s-au petrecut evenimentele. Bebelușul a fost găsit de către autorități într-un SUV negru parcat în parcarea unui complex de birouri.

Autoritățile și paramedicii au intervenit imediat după identificarea copilașului, în jurul orei 16:45, ora locală, însă din păcate au fost nevoiți să constate decesul, copilul nerespunzând la niciun mijloc de resuscitare.

Se presupune că bebelușul ar fi trebuit să fie cu mama, însă poliția a confirmat faptul că aceasta nu se afla cu cel mic atunci când a fost efectuat apelul la 112. Potrivit eu.indystar.com, mama copilului a fost interogată de detectivi, dar momentan nu au fost dpeuse plângeri împotriva ei.
Poliția nu a transmis date privind vârsta copilului, dar a asigurat că va oferi informațiile necesare, imediat după finalizarea necropsiei.

Din păcate, tot mai des se petrec accidente în care victimele sunt copilașii, de multe ori din cauza neatenției părinților.
Autoritățile trag un semnal de alarmă și avertizează părinții vizavi de responsabilitate ape care o au față de copiii lor.

Au mers la o clinică stomatologică britanică să se trateze, iar după trei luni au primit scrisori înfiorătoare! „Este de... Și-au lăsat copilul cu o bonă și au instalat o cameră video secretă. Când au văzut ce se întâmpla în absența lor au fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x