Antena Căutare

Beirut: Papa Benedict a lansat un apel la pace in Orientul Mijlociu

In ultima zi a vizitei sale istorice in Liban, Papa Benedict al XVI-lea a oficiat o slujba in aer liber, pe malul marii, la Beirut, si a lansat un apel la "pace" in Orientul Mijlociu.

Sute de mii de oameni au participat la slujba oficiata de Suveranul Pontif duminica dimineata. Papa Benedict le-a cerut participantilor la slujba sa fie "adepti ai pacii", pledand pentru incetarea violentelor in Siria vecina. "Fie ca Dumnezeu sa ofere Libanului, Siriei si Orientului Mijlociu darul sufletelor pasnice, tacerea armelor si incetarea tuturor violentelor", a spus Papa Benedict in predica rostita la Beirut. La slujba au participat crestini din Liban si din tarile vecine, dar si unii musulmani.

Vizita Papei Benedict la Beirut coincide cu protestele antiamericane din Orientul Mijlociu si Africa fata de filmul "Inocenta musulmanilor", considerat antiislam.

Realizatorii filmului "Inocenta musulmanilor", care a bulversat lumea islamica, adepti ai preotului copt Zakar... Iranul ameninta ca va distruge Israelul si bazele americane din Golful Persic ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x