Antena Căutare

Biblia, etichetată drept roman de ficţiune la standurile unei librării din SUA

Religia şi literatura de ficţiune s-au amestecat într-un mod nu tocmai ortodox la standurile unei librării din Statele Unite. Biblia apare etichetată drept roman de ficţiune.

Religia şi literatura de ficţiune s-au amestecat într-un mod nu tocmai ortodox la standurile unei librării din Statele Unite. Biblia apare etichetată drept roman de ficţiune.

Sau, în alte cazuri, e trecută la secţiunea de cadouri. Descoperirea a făcut-o, culmea, un pastor. Şi a declanşat o campanie de protest pe reţelele de socializare.

E reacţia pe care a avut-o pastorul când a văzut eticheta sub care se vindea Biblia într-o librărie locală. Cartea Sfântă la standul de cărţi de ficţiune i s-a părut. lucrarea diavolului. Pastorul a fotografiat minunea şi a postat un mesaj pe Twitter. Apoi, contrar îndemnului "crede şi nu cerceta", a început chiar o mică anchetă.

Între timp, mesajul lui de pe Twitter a cam agitat spiritele în parohie. Credincioşii au fost la fel de revoltaţi şi nedumeriţi ca pastorul lor. Totul s-a lăsat cu o serie de reclamaţii la magazinul cu probleme biblice.

Managerii şi-au cerut scuze şi au explicat că a fost o mică eroare de etichetare. Şi că, la alte magazine, s-a întâmplat ca Biblia să fie etichetată drept cadou!

Urmăreşte ediţiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

John Kennedy, omagiat de Barack Obama şi Bill Clinton... "Japonia se măreşte": O nouă insulă s-a format în Pacific...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x