Antena Căutare

Biden: Partidul Democrat ar putea fi nevoit să organizeze în august o convenţie prezidenţială virtuală pentru nominalizare, din cauza coronavirusului

Fostul vicepreşedinte american Jo Biden, candidatul cu cele mai mari şanse la nominalizarea drept candidat prezidenţial din partea Partidului Democrat, a declarat că partidul ar putea fi nevoit să organizeze, în luna august, o convenţie virtuală de nominalizare, din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Săptămâna trecută, Partidul Democrat a amânat convenţia care ar fi trebuit să aibă loc în iulie pentru luna august, din cauza distanţării sociale impusă de autorităţi pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

“Am putea fi nevoiţi să organizăm o convenţie virtuală virtuală. Cred că ar trebui să ne gândim la asta acum...S-ar putea să nu putem aduna la un loc 10,20, 30.000 de oameni într-un loc”, a spus Biden.

Joe Biden şi rivalul său Bernie Sanders au fost nevoiţi să îşi restrângă campania şi peste o duzină de state şi-au amânat alegerile primare. Statul Wisconsin intenţionează însă să organizeze marţi scrutinul cu participarea personală a alegătorilor, în pofida apelurilor de amânare.

După o serie de victorii obţinute în luna martie, Biden a obţinut cel mai mare număr dintre delegaţii necesari pentru a-şi asigura nominalizarea partidului pentru a candida împotriva lui Donald Trump în alegerile din noiembrie.

Deşi Biden nu organizează evenimente de campanie care necesită prezenţa alegătorilor, a spus că va respecta noile recomandări federale, care cer oamenilor să îşi acopere feţele în public. Trump a anunţat noua recomandare vineri, dat a spus că el nu intenţionează să poarte o mască.

Biden a pus din nou sub semnul întrebării modalitatea prin care Trump gestionează criza.

”Se mişcă prea încet. Virusul nu este vina lui, dar răspunsul est responsabilitatea lui”, a afirmat Biden.

Trump a fost criticat pentru că iniţial a încercat să minimalizeze pericolul reprezentat de coronavirus. Mai mulţi guvernatori de state au intrat în conflict cu administraţia Trump din cauza lipsei de echipamente medicale, inclusiv ventilatoare.

Preşedintele şi-a apărat reacţia la epidemie şi a sugerat că unii guvernatori exagerează numărul de ventilatoare de care au nevoie.

Sursa : news.ro

Regina Elisabeta a II-a, mesaj istoric pentru britanici: „Dacă rămânem uniţi şi hotărâţi, vom învinge această boală. Ne ... Anunț oficial! Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu COVID-19, a fost internat în spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x