Antena Căutare

Bila neagra pentru Romania: Doi teroristi, arestati la Ruse dupa ce au trecut vama Giurgiu

Doi cetateni cautati de Interpol pentru terorism au fost arestati de vamesii bulgari la Ruse! Este o informatie care ne priveste direct, pentru ca cei doi, un turc si un cecen, au ajuns la sud de Dunare tranzitand Romania.

Un turc si un cecen cautati de Interpol au fost arestati la frontiera bulgaro-romana, a anuntat parchetul regional din Ruse, Bulgaria sporind controalele la frontiera in urma unui atentatului anti-israelian de la Burgas, din 18 iulie.

Cecenul Mohmad Gadamuri (47 ani), locuitor din Ingusetia, "este cautat pentru vanzare (ilegala) de arme si munitie si pentru posesie de substante toxice", a declarat Nadejda Miteva, purtatoare de cuvant a Parchetului din Ruse, pentru televiziunea publica BNT. Acesta este cautat si pentru apartenenta la un grup criminal care a pregatit un atentat terorist la Ingusetia in 2003, a adaugat aceasta. Gadamuri,care a intrat in Bulgaria alaturi de cei cinci copii ai sai, a declarat ca venise in vacanta. El a prezentat acte de identitate de refugiat eliberate in Germania.

Turcul Erkan Polater, in varsta de 29 de ani, acuzat in Turcia de apartenenta la un grup terorist, a venit si el cu familia la principalul punct de frontiera bulgaro-roman de la Ruse-Giurgiu. Acesta avea acte de identitate de refugiat eliberate in Olanda.

Cei doi barbati, care nu au nicio legatura intre ei, au fost arestati pentru 40 de zile. Ulterior, ei vor fi extradati, a indicat parchetul.

Site-ul Reuters, atacat de hackeri... SUA: Presedintele Barack Obama a implinit 51 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x