Antena Căutare

Bilanțul atacului sângeros de la Strasbourg a crescut, după ce una dintre victime s-a stins la spital

Bilanţul atacului terorist de la Strasbourg, de săptămâna trecută, a ajuns la cinci morţi, după ce unul dintre cei răniţi grav a decedat, în spital.

Bilanţul atacului terorist de la Strasbourg, de săptămâna trecută, a ajuns la cinci morţi, după ce unul dintre cei răniţi grav a decedat, în spital.

Este vorba de un jurnalist de origine poloneză în vârstă de 36 de ani, care se află de 20 de ani în Franţa. Bărbatul era corespondent acreditat la Parlamentul European.

Preşedintele legislativului de la Strasbourg, Antonio Tajani, a transmis condoleanţe şi a dat asigurări că lupta împotriva terorismului va continuă.

11 persoane rănite în atacul de marţi seară sunt în continuare în spital.

Teroristul, un tânăr de 29 de ani născut la Strasbourg pe nume Chérif Chekatt, a fost ucis de poliţie joi seară, pe o stradă din cartierul său, după 48 de ore de căutări.

Pe 11 decembrie, cu puţîn timp înainte de ora 20.00, el a pătruns în centrul istoric al oraşului în Târgul de Crăciun şi a deschis focul în mai multe rânduri asupra trecătorilor. Aflat în posesia unei arme de foc şi a unui cuţit, el s-a angrenat apoi într-un schimb de focuri cu forţele de ordine, care l-au rănit la braţ, dar după aceea a reuşit să fugă luând un taxi.

Trei persoane au murit în acest atac, cinci persoane sunt grav rănite şi opt sunt rănite uşor, potrivit unui bilanţ încă provizoriu

Noul look al Melaniei Trump, aspru criticat pentru că seamănă cu cel al lui Donald Trump! Cum arată acum Prima Doamnă... Explozie la televiziune! Geamurile sediului au fost spulberate (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x