Antena Căutare

Bilanţul covid-19 în Rusia creşte la 47 de morţi şi 6.343 de contaminări; Moscova înregistrează 591 de contaminări din totalul de aproape 1.000 într-o singură zi

Aproape 1.000 de cazuri noi de contaminare cu noul coronavirus au fost înregistrate în Rusia în ultima zi, iar bilanţul a crescut la 6.343, a anunţat luni Centrul rus de gestionare a crizei, care a precizat că în total s-au înregistrat 47 de decese, relatează Reuters.

Moscova a înregistrat 591 de contaminări într-o zi şi rămâne epicentrul rus al epidemiei care a apărut în decembrie în China şi care s-a răspândit în restul lumii, obligând numeroase ţări să-şi închidă spaţiul aerian şi să ia măsuri de izolare dure.

Sursa : news.ro

Guvernul japonez analizează impunerea stării de urgenţă în şapte prefecturi timp de o jumătate de an... „Va fi un dezastru”. Avertisment pentru creștinii din întreaga lume! Papa Francisc: „Nu înseamnă că ești comunist”...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x