Căutare Live

Bilanţul cutremurelor urmate de tsunami în Indonezia depăşeşte 1.200 de morţi

Autorităţile se tem, însă, că numărul victimelor ar putea ajunge la câteva mii. Până acum nu se ştie nimic despre soarta a sute de oameni care participau la un festival organizat pe o plajă din oraşul Palu, lovit de valul tsunami.

Autorităţile se tem, însă, că numărul victimelor ar putea ajunge la câteva mii.

Până acum nu se ştie nimic despre soarta a sute de oameni care participau la un festival organizat pe o plajă din oraşul Palu, lovit de valul tsunami.

Autorităţile nu pot ajunge în zona afectată, pentru că podul de acces s-a prăbuşit. Mai multe localităţi rămân izolate, fără energie electrică, apă potabilă sau linii de telefonie funcţionale.

În haosul creat, peste o mie de deţinuţi au reuşit să evadeze dintr-o închisoare.

La trei zile de la începutul dezastrului, echipele de salvare continuă să cerceteze dărâmăturile, în speranţa că vor găsi supravieţuitori.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Facebook va fi trasă la răspundere pentru cele peste 50 de milioane de conturi compromise. Ce ar putea păți compania... Charles Aznavour a murit. Ultima apariție la TV a cântărețului francez...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri