Antena Căutare

Bilantul cutremurului devastator care a lovit nord-estul Indiei si Nepalul a ajuns la 38 de morti

Numarul mortilor in urma cutremurului de 6.9 grade, care a lovit zona de granita dintre India si Nepal, a ajuns la 38, au anuntat oficiali din cele doua tari, conform CNN.


Orasul Sikkim din nordul Indiei a suferit cele mai mari pagube, aici inregistrandu-se si cele mai multe victime, 24. Alte orase devastate de sesim au fost West Bengal, Bihar, Assam, Arunachal Pradesh si Meghalaya.

Trei persoane si-au pierdut viata in capitala nepaleza, Kathmandu, dupa ce un zid al ambasadei Marii Britanii s-a prabusit peste ele, a anuntat Kedar Rijal, seful politiei locale. Printre victime se afla si o fetita de 8 ani, care a pierit impreuna cu tatal sau.

Pana in prezent peste 300 de persoane au fost salvate de sub daramaturi in orasul Sikkim. Printre acestia s-au aflat si 22 de turisti, toti indieni.

Cutremurul care a lovit regiunea muntoasa Sikkim din nord-estul Indiei a fost urmat de doua replici puternice (cu magnitudinea de 4.8 si 4.6), potrivit Centrului american de Geofizica. Epicentrul a fost localizat la aproximativ 59 de kilometri de localitatea Gangtok, si la aproximativ 236 de kilometri de capitala nepaleza Kathmandu.

Vezi "Top 10" cei mai mari angajatori ai lumii!... Oficial: Olanda nu sustine aderarea Romaniei la spatiul Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x