Antena Căutare

Bill Clinton l-a nominalizat pe Barack Obama drept candidat la presedintia SUA

Fostul presedinte american Bill Clinton l-a desemnat oficial, aseara, pe Barack Obama drept candidat al Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie. Desemnarea s-a facut pe pe scena Conventiei Democrate de la Charlotte, la incheierea discursului de aproape 50 de minute al fostului presedinte.

"Vreau ca Barack Obama sa fie viitorul presedinte al Statelor Unite si cu mandrie il desemnez sa poarte stindardul Partidului Democrat", a declarat Bill Clinton, in ovatiile a mii de delegati democrati.

"Vreau sa nominalizez un om care a candidat la Presedintie pentru a schimba cursul unei economii deja slabite si dupa aceea, cu doar sase saptamani inainte de alegerea lui, a fost martorul uneia dintre cele mai mari crize economice. El este omul care a oprit caderea si ne-a pus pe lungul drum catre revenire, stiind tot timpul ca indiferent cate locuri de munca va salva sau creat, vor mai exista alte milioane de oameni care asteapta ceva de la el si care sunt ingrijorati ca nu-si vor putea hrani copiii. Vreau sa nominalizez un om care e calm pe dinafara, dar care arde pentru America pe dinauntru", a spus Bill Clinton, despre Obama.

"Vreau o persoana care sa creada fara cea mai mica indoiala ca noi putem recrea visul economic american", a continuat Clinton. Si, "dupa seara de ieri, vreau un barbat care a avut bunul gust sa se casatoreasca cu Michelle Obama", a glumit fostul presedinte, facand-o sa zambeasca pe Prima Doamna, asezata in tribune.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Nu e gluma! Putin a invatat berzele sa zboare!... Atentatele de la 11 septembrie 2001: Proprietarii “Turnurilor Gemene” cer despagubiri de miliarde de dolari liniilor aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x