Antena Căutare

Binecuvantare papala

Papa Benedict a vizitat regiunea Aquila din Italia. Zona, situata in centrul Peninsulei, a fost profund afectata de cutremurul violent din 6 aprilie. Mii de sinistrati l-au intampinat cu emotie.

Iar Suveranul Pontif a spus ca si-ar dori sa ii imbratiseze pe fiecare si ca vrea sa vada renascand, de sub daramaturi, toate localitatile distruse. Papa s-a intalnit cu autoritatile locale si cu angajatii Protectiei Civile. Apoi s-a rugat pentru sufletele celor decedati, dar si pentru sinistrati. In urma seismului aproape 300 de oameni au murit si peste 65 de mii au ramas fara un adapost.
Panica la New York... Proces pentru "Enigma Otiliei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x