Antena Căutare

Biroul lui Muammar Gaddafi, distrus de avioanele NATO

Biroul lui Muammar Gaddafi a fost distrus azi-noapte de un raid al fortelor NATO. Doua proiectile au lovit resedinta liderului libian si au provocat pagube materiale importante.

Presa straina a catalogat atacurile de azi noapte drept cela mai puternice inregistrate in Tripoli in ultimele zile. Se pare ca imobilul lovit de rachete este acelasi in care Gaddafi a gazduit, de curand, o intalnire a liderilor africani.

In momentul atacului, cladirea era aproape goala. Astfel ca autoritatile nu au anuntat nicio victima. Timp de mai bine de o ora, televiziunile libiene au transmis in direct imagini cu distrugerile provocate de proiectile. In plus, oficialii guvernului de la Tripoli au dat numeroase declaratii referitoare la bombardament.

Capitala Libiei a fost cuprinsa conflictul armat, violentele extinzandu-se din est catre Tripoli. NATO si rebelii lanseaza tot mai multe atacuri care au ca obiectiv slabirea puterii militare a regimului lui Gaddaf, iar trupele guvernamentale raspund cu atacuri asupra fiefurilor detinute de revolutionari.

Sursa: Antena3

Siria si-a inchis granita cu Iordania. Manifestatiile pro-democratie, reprimate violent... CERN: A fost gasita Particula lui Dumnezeu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x