Antena Căutare

Black Friday a adus lupte ca în ringul de box în magazinele din SUA

Black Friday a fost o zi neagră, la propriu, pentru mulţi amatori de chilipiruri. La cozile de zeci de metri oamenii şi-au împărţit pumni. Şi în parcările mallurilor s-au dat lupte. Aici n-au mai folosit pumnii, ci cuţite


Black Friday a fost o zi neagră, la propriu, pentru mulţi amatori de chilipiruri. La cozile de zeci de metri oamenii şi-au împărţit pumni. Şi în parcările mallurilor s-au dat lupte. Aici n-au mai folosit pumnii, ci cuţite.

Două femei au fost filmate în timp ce se băteau pe holul unui mall din Philadelphia. Şi-au împărţit pumni şi s-au tras de păr, iar martorii au asistat sideraţi la întreaga întâmplare. O singură femeie a intervenit în altercaţie şi a folosit un aparat cu electroşocuri să o liniştească pe cea care a pornit bătaia. Degeaba, însă. Femeile s-au pus una pe alta la pământ unde au continuat să se bată, mai rău ca într-un ring. Paznicii le-au despărţit în cele din urmă, dar n-au putut afla ce au avut de împărţit. Probabil un produs la ofertă.

Şi în alte magazine s-au dat lupte grele. Într-un mall poliţiştii au intervenit în forţă să le despartă pe două femei care se certau pentru un televizor. Una dintre ele a fost imobilizată şi dusă la secţie.

Unii s-au luat la bătaie înainte să ajungă în magazine. Un bărbat a fost înjunghiat pentru un loc de parcare. Rănile au fost superficiale aşa că şi el şi cel cu care s-a bătut au ajuns la secţie.

Într-o altă parcare, un bărbat costumat în Moş Crăciun a fost arestat pentru că a blocat traficul în faţa unui supermarket.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Familia Obama a primit pomul de Crăciun. Iată cu ce va fi împodobit... Cel mai vechi târg de iarnă şi-a deschis porţile, în oraşul Nurnberg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x