Antena Căutare

Bogdan Antonescu, un român stabilit în Manchester, vorbește despre atentatul terorist! Care este situația acum

Bogdan Antonescu, un român stabilit în Manchester, a oferit prin intermediul unei discuții telefonice mai multe detalii despre atentatul terorist.

Bogdan Antonescu, un român stabilit în Manchester, a oferit prin intermediul unei discuții telefonice mai multe detalii despre atentatul terorist.

„Colegii mei sunt șocați de aceste evenimente. Manchester este perceput ca fiind un oraș liniștit și sigur. Cred că acum sunt mai multe măsuri de siguranță în centrul orașului. Una dintre gări este închisă, fapt ce va afecta pe cei care vin la serviciu”

Bogdan Antonescu a oferit la Antena 3 mai multe detalii despre situația din Manchester. Află mai multe detalii urmărind clipul video de mai sus.

Ariana Grande se afla la finalul concertului său de pe Manchester Arena atunci când o explozie puternică a aruncat loucl în haos. 22 de tineri și-au pierdut viața și alte peste 50 de persoane au fost rănite. Mărturii cutremurătoare de la Manchester Arena: Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze. Toată lumea striga, plângea şi se înghesuia”

CRONOLOGIE: Principalele atentate în Marea Britanie începând din 2005; în urmă cu exact două luni, un bărbat intra cu ma... Marea Britanie: Un centru comercial din Manchester a fost evacuat; martori vorbesc despre o ''bubuitură''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x