Antena Căutare

Bono ii apara pe romi

Tiganii au un aliat de nadejde in lumea vedetelor. In urma unei intalniri cu presedintele francez, solistul formatiei U2 a declarat ca nu este de acord cu deportarea tiganilor. Desi nu a vrut sa condamne in mod deschis deportarile, Bono a spus ca lucrurile sunt destul de clare avand in vedere calitatea sa de membru al Amnesty International.

Problema tiganilor il preocupa si pe solistul formatiei U2, Bono. Cunoscut militant pentru drepturile omului, Bono s-a intalnit la Palatul Elysee cu presedintele Fratei, Nicolas Sarkozy. Se pare ca cei doi au discutat si despre problema tiganilor.

"De fapt, nu vreau sa vorbesc despre asta, pentru ca daca o sa o fac, este singurul lucur pe care il veti da la televizor. Si vreau sa vorbesc despre saracia din lumea. Dar sunt membru al Amnesty International si asta spune foarte clar care sunt sentimentele mele despre aceasta problema", a declarat Bono.

Iar pozitia Amnesty International este foarte clara. Organizatia pentru drepturile omului a cerut in nenumarate randuri Frantei sa renunte la deportarile nomazilor.

Bono este unul dintre cei mai cunoscuti si influenti activisti pentru drepturile omului. Aproape in fiecare tara unde sustine concerte, artistul nu pierde ocazia sa se intalneasca cu liderii lumii pentru a le cere ajutorul in eradicarea saraciei si in lupta impotriva infectarii cu virusul HIV.

Financial Times: UE trebuie rezolve problema romilor... VIDEO: Explozie sangeroasa in Sri Lanka...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x