Antena Căutare

Surpriză de proporții la o petrecere de Crăciun. Momentul în care angajații unei firme de imobiliare primesc bonusuri în valoare de milioane de dolari

Angajații unei companii imobiliare au avut parte de o surpriză uriașă în timpul petrecerii de Crăciun, întrucât președintele agenției a vrut să le mulțumească pentru munca depusă în timpul anului și i-a recompensat cu o sumă uriașă. 

Surpriză de proporții la o petrecere de Crăciun. Momentul în care angajații unei firme de imobiliare primesc bonusuri în valoare de milioane de dolari
Momentul în care angajații unei firme de imobiliare primesc bonusuri în valoare de milioane de dolari

Angajații unei companii imobiliare din Maryland, Statele Unite ale Americii, au avut parte de o surpriză la petrecerea de Crăciun, când au primit niște plicuri roșii. Nimeni nu se aștepta, însă, ca în acestea să se găsească bani.

Fiecare dintre cei 198 de angajați au primit sume cuprinse între 100 de dolari și 50.000 de dolari, valoarea totală a bonusurilor oferite de companie ridicându-se la nu mai puțin de zece milioane de dolari.

Bonusurile date de St. John Properties au variat de la 100 la 270.000 de dolari. „Când am deschis plicul, nu mi-a venit să cred ce văd. Sunt încă în şoc. Îţi schimbă cu adevărat viaţa”, a declarat Stephanie Ridgway, assistant project manager, pentru CNN. Ea lucrează de 14 ani pentru firmă şi a spus că va folosi banii pentru educaţia copiilor.

Preşedintele St. John Properties, Lawrence Maykrantz, a explicat că şi-a atins obiectivele şi „am vrut să facem ceva pentru a le mulţumi angajaţilor pentru că ne-au ajutat şi am vrut să facem ceva mare”.

Fiecare angajat a primit bani în funcţie de anii petrecuţi în companie. Cea mai mică sumă, de 100 de dolari, i-a revenit unui bărbat care tocmai a fost angajat şi nici nu a început încă lucrul. Cel mai mare bonus a fost de 270.000 de dolari.

Anchetă internă la Pentagon cu privire la trimiterea de către Trump a trupelor americane la frontiera cu Mexicul... Ultimele previziuni creditează Partidul Conservator al lui Boris Johnson cu o majoritate fragilă în Camera Comunelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x