Căutare Live

Boris Johnson se simte mai bine şi discută cu personalul care-l îngrijeşte la terapie intensivă

Premierul britanic Boris Johnson, internat la terapie intensivă cu covid-19, se simte mai bine şi discută cu personalul care-l îngrijeşte, a anunţat joi ministrul Culturii Oliver Dowden, relatează Reuters.

”Lucrurile se îmbunătăţesc în ceea ce-l priveşte”, a declarat ministrul la BBC.

”Se simte mai bine, stă aşezat şi discută cu personalul medical”, a spus Dowden.

Şeful Guvernului britanic, în vâstă de 55 de ani, a fost internat duminică seara la spitalul St. Thomas din londra, după ce a prezentat timp de zece zile febră mare şi a tuşit, după ce a contractat noul coronavirus.

Starea sa s-a degradat rapid în următoarele 24 de ore după internare, iar luni a fost mutat la secţia de terapie intensivă, unde sunt tratate cele mai grave cazuri.

În absenţa sa, gestionarea crizei noului coronavirus - care s-a soldat cu peste 7.000 de moţi în Regatul Unit - continuă sub conducerea şefului diplomaţiei britanice Dominic Raab, însărcinat de Johnson să-i ţină locul temporar la conducerea Executivului.

O nouă reuniune a Comitetului de Urgenţă COBRA, însărcinat cu coordonarea reacţiei în timpul crizei, este prevăzută joi în vederea discutării măsurilor de izolare aflate în vigoare - a căror ridicare nu se află pe ordinea de zi - potrivit primarului Londrei Sadiq Khan şi Guvernului din Ţara Galilor.

Sursa : news.ro

Atacuri și amenințări cu moartea pentru șeful OMS: „Ne mai şi înşelăm, la fel ca fiecare fiinţă umană”... Bilanţul covid-19 în Spania creşte cu 683 de morţi şi 5.700 de contaminări la 15.238 de decese şi 152.446 de cazuri - o ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri