Antena Căutare

Boris Johnson surprins la bustul gol, alături de soția tinerică. Imaginile pe care premierul demsionar și le-ar dori șterse

Boris Johnsonm, care se află în plin scandal după ce a demisionat din funcție, a plecat în vacanță în Grecia, alături de soția sa. Premierul demisionar a fost surprrins la bustul gol, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

cclaj foto boris johnson si sotia tinerica Galerie
Boris Johnson a fost surprins la bustul gol în vacanță în Grecia, alături de noua lui soție. | Gett & Profimedia

Premierul demisionar Boris Johnson o ține din vacanță în vacanță. Johnson se află deja în a doua sa pauză de la atribuțiile oficiale, în 15 zile, și petrecere clipe de vis alături de soția sa cu 24 de ani mai tânără și câțiva prieteni pe o insulă din Grecia.

Cum era de așteptat, paparazzi sunt pe urmele lor, iar imaginile din vacanța acestora au fost imediat postate în mediul online. Pentru a se bucura din plin de razele soarelui, premierul, în vârstă de 58 de ani a renunțat la costum și a fost surprins în ipostaze pe care probabil și le-ar dori șterse de pe internet.

Boris Johnson, surprins la bustul gol în vacanță în Grecia

Premierul demisionar și proaspăta sa soție, în vârstă de 34 de ani, au fost fotografiați coborând de pe iacht, pe insula Evia, din Marea Mediterană. Însă detaliul care a atras atenția tuturor a fost silueta lui Boris Johnson.

Domnul Johnson care purta doar o pereche de pantaloni scurți și Carrie, îmbrăcată într-un costum costum de baie roșu, s-au relaxat pe barcă timp de aproximativ cinci ore și au citit, potrivit localnicilor, transmite DailyMail.

Citește și: Boris Johnson și soția lui au devenit părinții unei fetițe, cel de-al doilea copil al lor și al șaptelea al premierului britanic

Unul dintre cei care l-au văzut chiar a glumit spunând că șase bărbați greci au trebuit să-l ajute pe prim-ministru în timp ce acesta se străduia să coboare de pe barcă, spunând lui The Sun: „Păreau atât de relaxați. Râdeau și glumeau. El și-a citit cartea, iar ea și-a petrecut timpul făcând plajă. S-au urcat pe barcă la 15.30 și s-au întors la 20.30, așa că s-au distrat de minune”.

„El a avut nevoie de ajutor pentru a coborî de pe barcă când a acostat seara târziu, așa că șase oameni greci au venit în ajutor”, a adăugat localnicul.

Vacanța din Grecia este a doua în doar 15 zile și a ținut primele pagini ale cotidianelor britanice. El face subiectul unor controverse legate de faptul că a ales să își ia o pauză în contextul în se Marea Britanie se confruntă cu mai multe crize, în special cu o inflație record.

Boris Johnson a demisionat de funcția de șef al Partidului Conservator

Escapada romantică a avut loc la doar care a demisionat și după ce a mai petrecut câteva zile în Slovenia, în „luna de miere” cu soția sa, cu 24 de ani mai tânără decât el și a treia căsătorie pentru liderul politic.

Boris Johnson și-a anunțat, la începutul lunii iulie, demisia din funcția de șef al Partidului Conservator, ceea ce a atras automat și pierderea fotoliului de prim-ministru. Cu toate acestea. el a spus însă că rămâne în funcția de premier până la alegerea unui nou șef al partidului.

Citește și: Lara Johnson, fiica premierului Boris Johnson, este model deși nu se încadrează în tiparele standard. Cum arată femeia

Pe lângă pierderea funcției de prim-ministru, decizia controversată i-a adus și o serie de criticii din partea britanicilor.

Cu toate acestea, purtătorul lui de cuvând a ținut să îi asigure pe toți că deși se află în vacanță, Johnson este la curent cu tot ce se întâmplă în țară și se ocupă de bunul mers al lucrurilor.

„Premierul este în vacanță în această săptămână”, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street, subliniind că, chiar și atunci când sunt absenți, șefii de guvern rămân „informați cu privire la toate problemele urgente și iau decizii, în special în materie de securitate națională”, potrivit G4media.ro.

Unde s-a angajat nepoata Reginei Elisabeta a II-a și cu cât este plătită pe oră. Lady Louise Windsor a avut un job de va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x