Antena Căutare

BREAKING NEWS! DEZASTRU în Italia! O parte dintr-un pod din Genova s-a prăbușit! Sunt zeci de morți - VIDEO, FOTO

O parte dintr-un pod important din apropierea orașului italian Genova, construit peste râul Polcevera și cunoscut drept puntea Morandi, s-a prăbușit, viaductul traversând o autostradă. Zeci de oameni ar fi murit.

O parte dintr-un pod important din apropierea orașului italian Genova, construit peste râul Polcevera și cunoscut drept puntea Morandi, s-a prăbușit, viaductul traversând o autostradă. Zeci de oameni ar fi murit.

Viaductul ruter, înalt de aproximativ 100 de metri, s-a prăbușit în jurul orei locale 12.00.

Mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la locul incidentului.

O persoană a fost scoasă în viață dintre dărâmături și a fost transportată de urgență la spital, cu un elicopter, potrivit agenției de presă ANSA din Italia.

Imagini de la fața locului arată bucăți mari de dărâmături pe autostradă.

Potrivit huffingtonpost.com, în incident au fost implicate 10 autovehicule.

Este posibil ca unele vehicule să fie căzute în gol.

Pe Twitter, poliția a transmis că podul s-a prăbușit în timpul unei furtuni violente.

Pompierii au declarat că există îngrijărori cu privire la conductele de gaz afectate în incident.

„Urmăresc cu mare nelinişte ce s-a întâmplat la Genoa. Pare să fie vorba de o tragedie uriaşă", a scris pe Twitter ministrul infrastructurii şi transportului, Danilo Toninelli, adăugând că este în drum spre locul tragediei.

Şeful serviciului local de ambulanţă a declarat pentru agenţia de presă Adnkronos că zeci de persoane şi-ar fi pierdut viaţa, potrivit Reuters.

În imagini filmate, un bărbat se aude strigând „Oh, Doamne, oh, Doamne”, iar în alte imagini apare un camion verde care s-a oprit pe pod la doar câţiva metri de hău.

Din cauza reliefului foarte accidentat din regiunea Genovei, între mare şi munte, autostrada A10 parcurge porţiuni lungi de viaducte şi tuneluri.

Podul, construit în anii 1960, este cunoscut drept puntea Morandi. Porțiunea care lipsește acum are o lungime de câteva zeci de metri, situându-se deasupra râului Polcevera. Acesta trece și peste câteva căi ferate și câteva clădiri. În 2016 au avut loc lucrări de consolidare la viaduct.

Un DEZASTRU NATURAL stă să izbucnească! Una dintre cele mai groaznice catastrofe din istorie se va repeta... TRAGIC! A fost anunțat primul BILANȚ al tragediei din Genova! Acesta ar putea crește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x