Antena Căutare

BREAKING NEWS. O MARE NENOROCIRE s-a petrecut în Coreea de Nord. Sute de oameni ar fi MURIT în câteva minute!

Peste 200 de persoane ar fi murit în prăbușirea unui tunel, la începutul lunii septembrie, în zona de teste nucleare din Coreea de Nord, incident cauzat de cel mai puternic test atomic subteran realizat până atunci de Phenian, a anunțat marți postul japonez de televiziune Asahi

Peste 200 de persoane ar fi murit în prăbușirea unui tunel, la începutul lunii septembrie, în zona de teste nucleare din Coreea de Nord, incident cauzat de cel mai puternic test atomic subteran realizat până atunci de Phenian, a anunțat marți postul japonez de televiziune Asahi.

Aproximativ 100 de muncitori se aflau la fața locului în momentul primei prăbușiri la acest complex situat la Punggye-ri, iar un al doilea accident de acest tip a survenit în timpul operațiunilor de salvare, făcând ca bilanțul estimativ al catastrofei să fie în total de 200 de morți, a relatat Asahi, citând surse nord-coreene neprecizate.

Drama s-a produs la câteva zile după cel de-al șasea test nuclear realizat de regimul de la Phenian din 2006 și până în prezent. Testul de la 3 septembrie a fost revendicat de Phenian ca un test reușit cu bombă cu hidrogen.

Acesta a fost la originea unui cutremur puternic, cu magnitudinea de 6,3, în timp ce experți au atras atenția că testele subterane ar putea cauza prăbușirea muntelui și produce scurgeri radioactive în atmosferă.

Testul de la 3 septembrie a provocat alunecări de teren în zona unde s-a produs explozia și dincolo de ea, conform unor imagini surprinse prin satelit a doua zi.

De obicei, Coreea de Nord nu recunoaște oficial existența accidentelor grave de pe teritoriul său, în special când au legătură cu programul său nuclear.

În ceea ce privește Coreea de Sud, Lee Eugene, purtător de cuvânt al Ministerului Unificării, a declarat doar că Seulul a luat la cunoștință de informație, dar că nu știe nimic legat de acest subiect.

Curtea Constituţională spaniolă suspendă declaraţia de independenţă a Cataloniei! Votul a fost boicotat de parlamentarii... UPDATE. Mai multe victime într-un nou atentat TERORIST petrecut la New York. O mașină a făcut prăpăd pe pistă de bicicle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x