Antena Căutare

BREAKING NEWS! Un nou atac sinucigaș a avut loc în urmă cu puțin timp. Bilanțul morților

Cel puţin trei persoane au murit, sâmbătă, în urma unui atac sinucigaş comis în apropierea biroului unei comisii electorale din oraşul Jalalabad, aflat în estul Afganistanului, a informat un oficial

BREAKING NEWS! Un nou atac sinucigaș a avut loc în urmă cu puțin timp. Bilanțul morților
atac sinucigas

Cel puţin trei persoane au murit, sâmbătă, în urma unui atac sinucigaş comis în apropierea biroului unei comisii electorale din oraşul Jalalabad, aflat în estul Afganistanului, a informat un oficial, conform agenţiei Reuters.

Mai mulţi protestatari s-au adunat pentru a susţine un candidat parlamentar care a fost descalificat după ce a fost acuzat că ar avea legături cu un grup care se ocupă cu trafic ilegal de arme.

Alte opt persoane au fost rănite, iar până la momentul actual nicio grupare nu a revendicat atacul.

Attaullah Khogyani, un purtător de cuvânt al guvernatorului din regiune, a informat că incidentul a avut loc în timpul protestelor.

"Le-am cerut protestatarilor să oprească manifestările deoarece ar putea fi vizaţi de militanţi, însă aceştia au ignora mesajul", a declarat acesta.

Printre victime se numără un ofiţer de poliţie. Marţi, insurgenţii talibani au lansat mai multe rachete asupra palatului prezidenţial de la Kabul, în timp ce preşedintele afgan susţinea un discurs cu ocazia sărbătorii Eid al-Adha.

sursa: realitatea.net

Natura s-a dezlănțuit! ȘASE MORȚI și mii de persoane EVACUATE, în urma unei furtuni puternice!... BREAKING NEWS: Incendiu DEVASTATOR într-un hotel din China: 19 persoane au murit şi alte 23 au fost rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x