BREAKING NEWS. Un nou atentat la Londra? O mașină a intrat în mulțime

 

UPDATE: Poliția a descris incidentul din zona South Kensington, din vestul Londrei, drept o coliziune și a menționat că anchetează cazul. Potrivit EFE, poliția metropolitană nu a făcut referire la un posibil act terorist.

"Investigațiile pentru stabilirea circumstanțelor și a motivului sunt în curs de desfășurare", a anunțat poliția. În declarația poliției londoneze se mai menționa că la fața locului se află agenți de poliție și că a fost solicitat și serviciul de ambulanță din Londra, care la rândul său a transmis că răspunde apelului. 

Mai multe persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat pe trotuarul din faţa Muzeului de Istorie Naturală din Londra, informează presa locală, citată de Antena 3.

Potrivit agenţiei de presă britanice, poliţia londoneză este la curent cu incidentul de pe Exhibition Road, din vestul Londrei şi cu faptul că mai multe persoane au fost rănite. Totodată, forţele de ordine au anunţat că la faţa locului a fost arestat un individ. 

BBC transmite doar o alertă conform căreia există informaţii despre un incident cu o maşină în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din Londra

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe