Antena Căutare

Breivik: "Sunt o persoana normala"

Declaratiile pe care le va face Anders Breivik astazi, in cea de-a cincea zi de proces, vor fi cele mai socante de pana acum.

Este avertizarea facuta de dimineata de avocatii extremistului norvegian care a ucis anul trecut 77 de persoane. Astazi criminalul va da detalii despre masacru.

Criminalul a socat si la audierile de ieri, cand a declarat ca mai avea in plan trei atentate cu bomba, un raid mortal pe motocicleta precum si uciderea fostului premier al Norvegiei.

"In viata de zi cu zi sunt o persoana normala", le-a spus teroristul anchetatorilor, scrie BBC.

"Nu sunt un caz psihiatric si sunt responsabil penal", a raspuns Breivik cand a fost intrebat despre aparenta sa lipsa de empatie, de catre o avocata a uneia dintre partile civile.

"Atunci cand vedem ceva atat de extrem, ne putem gandi ca este vorba despre nebunie, insa trebuie sa facem o distinctie intre extremismul politic si nebunie in sensul clinic al termenului", a spus Breivik, care a precizat ca "intr-o perioada normala", este o "persoana foarte simpatica".




VIDEO! Iran: O tanara s-a aruncat pe masina oficiala a presedintelui Mahmoud Ahmadinejad... VIDEO! Spectacol de lumini pe Palatul Buckingham...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x