Antena Căutare

Britanicii, revoltati de abuzurile moldovenilor si romanilor

Moldovenii care au ocupat abuziv o casa si romanca ce a dat in judecata autoritatile pentru ca au refuzat sa ii ofere ajutor social i-au revoltat pe britanici care cer acum masuri contra imigrantilor.

Daily Mail a facut o analiza a problemelor cu imigrantii est-europeni si a ajuns la concluzia ca cetatenii britanici sunt exploatati, in timp ce primii se inmultesc si o duc din ce in ce mai bine.

Jurnalistii de la Daily Mail prezinta versiunea lor despre cum ar fi trebuit tratata problema cu moldovenii care au ocupat abuziv locuinta din Londra. Politia ar fi trebuit sa-i evacueze imediat ce s-a descoperit ca locuiesc acolo ilegal si sa ii escorteze la aeroport de unde sa ii trimita inapoi in Republca Moldova.

In realitate, jurnalistii spun ca, cel mai probabil, moldovenii vor fi evacuati dupa un proces, vor sta in locuinte detinute de statul britanic si se vor intretine din ajutor social.

Si romanca de 27 de ani care vinde reviste in strada si a cerut ajutor pentru locuinta ca orice angajat britanic i-a facut pe ziaristi sa se revolte. Acestia sustin ca femeia cu patru copii nu are dreptul la niciun ajutor din partea statului britanic si ar trebui sa ceara sprijin autoritatilor de la Bucuresti.

Mai mult, acestia sustin ca platitorii de taxe din Marea Britanie nu ar trebui sa dea la stat sute de lire din banii castigati cu greu pentru a o sustine pe romanca Firuta Vasile.

Foto: Daily Mail

UPDATE! Comandantul navei scufundate petrecea cu o romanca in timpul tragediei... FOTO! Protestatarele FEMEN au scandat aproape de casa ambasadorului indian din Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x