Antena Căutare

Britanicii vor sa descurajeze afluxul de romani si bulgari, facandu-si antireclama

Nu veniti in Marea Britanie! Aici ploua mult! Si nu este o gluma. Cu o astfel de antireclama vrea Guvernul britanic sa descurajeze afluxul de romani si bulgari, asteptat odata cu sfarsitul perioadei de restrictii pe piata muncii. Pentru asta, o televiziune britanica a realizat, deocamdata, cateva spoturi publicitare.

“Marea Britanie. Poate parea distractiv dar nu este. Strazile nu sunt pavate cu aur. Precum fluviul Dunarea, strazile sunt inundate cu excremente si varsaturi. Strazile cand nu sunt afectate de incendii sunt inundate de ploaie si zloata”. Asa suna reclama sau, mai bine zis, antireclama realizata de televiziunea britanica Channel Four.

“Nu am rezistat sa nu facem un spot publicitar fals pe ideea ‘Nu veniti in Marea Britanie’. Sursele noastre din Downing Street ne-au dezvaluit ca se doreste realizarea unor reclame care sa-i descurajeze pe romani si bulgari sa vina la noi”, a declarat un reporter al televiziunii pritanice.

Jurnalistii au montat materialul si au mers apoi sa ia si o reactie. Evident una romaneasca. Prima vizita au facut-o la ambasada Romaniei de la Londra, unde rerpezentantul diplomatic al tarii noastre i-a asigurat ca nu vor fi invadati.

Serviciul britanic de imigratii din Marea Britanie avertizeaza ca 250.000 de imigranti ar putea veni in tara in primii cinci ani de la ridicarea restrictiilor de pe piata muncii.

In fata camerei de luat vederi, autoritatile britanice se cam "balbaie": “Am vazut cifrele. Nu credem in ele. Am cerut explicatii suplimentare si cand le-am primit am inceput sa am incredere in acele date si o sa si vorbesc despre ele”, a declarat Eric Pickles,secretar de stat in cabinetul lui David Cameron.

Iranul a trimis o maimuta in spatiu: Animalul a revenit fara probleme pe Pamant... Samsung a incercat sa ascunda moartea unui angajat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x