Nicio masa fara carne, ar spune romanul. Iar Jamie Oliver ne sare-n ajutor! celebrul bucatar ne invata cum sa gatim sanatos si gustos. carnea. Cel de-al treilea volum al lui Jamie, publicat de Jurnalul Nationa, tocmai despre asta vorbeste. Gasim "Reteta lui preferata de pui la cuptor".
Jamie ne asigura ca este extrem de simpla si proaspata, datorita ierburilor aromate care se vor ascunde pe sub piele. Urmeaza pui aromat cu pasta de curry verde, bibilica la ceaun cu salvie, telina si portocale rosii si, pentru adevaratii cunoscatori - "cea mai grozava rata, inabusita la cuptor cu miere si sos de stridii".Putem incerca sa pregatim cotlete de porc cu cimbru, lamaie si sos pesto, friptura de porc la cuptor cu sorici crocant sau bacon fiert cu budinca de mazare. Nu sunt uitati nici amatorii de carne de miel. Toate le gasiti maine, in volumul 3, cu Jurnalul, la un pret de 8 lei.
Jamie ne asigura ca este extrem de simpla si proaspata, datorita ierburilor aromate care se vor ascunde pe sub piele. Urmeaza pui aromat cu pasta de curry verde, bibilica la ceaun cu salvie, telina si portocale rosii si, pentru adevaratii cunoscatori - "cea mai grozava rata, inabusita la cuptor cu miere si sos de stridii".Putem incerca sa pregatim cotlete de porc cu cimbru, lamaie si sos pesto, friptura de porc la cuptor cu sorici crocant sau bacon fiert cu budinca de mazare. Nu sunt uitati nici amatorii de carne de miel. Toate le gasiti maine, in volumul 3, cu Jurnalul, la un pret de 8 lei.