Antena Căutare

Bucuresti, pe blogul New York Times: "O corcitura de oras, ciudat dar plin de viata"

Bucurestiul este descris de un jurnalist de la New York Times ca o "corcitura de oras". In ciuda termenului dur, americanul sustine ca orasul merita vizitat, pentru ca e plin de viata si nu a fost atins de globalizare.


"Este o corcitura de oras, ciudat dar plin de viata, care in mod clar a vazut zile mai bune, dar unde se misca ceva",
noteaza Lobrano pe blogul New York Times.

Jurnalistul a vizitat centrul vechi, Palatul Parlamentului si mai toate localurile cu renume din Capitala. In unul din ele a primit si sfaturi de la un chelner: "Va rugam sa nu ne spuneti cat de frumos este Bucurestiul. Stim asta. Voi sunteti cei care credeti ca se afla pe Marte. Lasati-ne cu bancurile privindu-l pe Dracula si uitati de carutele trase de magari sau de tiganii care populeaza strazile orasului"

Jurnalistul isi sfatuieste cititorii sa viziteze cel mai mare oras din Romania pentru ca este printre putinele din Europa care nu au fost stricate de globalizare sau de turismul agresiv. Totusi, nu uita sa aminteasca de maidanezi sau de hotelurile destul de scumpe din Capitala.


sursa:Jurnalul.ro

VIDEO! Urma de racheta inexplicabila pe cerul Californiei... Amenda record aplicata de Comisia Europeana unei companii aeriene: 800 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x