Antena Căutare

Bulgarii au declarat de importanta nationala construirea unei autostrazi Romania - Grecia

Bulgarii au declarat de importanta nationala construirea autostrazii care leaga Romania de nordul Greciei. Vecinii nostri de la sud de Dunare au inteles ce important e turismul si vor mai face un aeroport langa litoral. Asta inseamna ca turistii vor putea ajunge in Bulgaria mai repede si in siguranta.



Aeroportul va putea fi folosit de vara urmatoare. Astfel bulgarii vor avea 3 aeroporturi la doar cativa pasi de litoral.

In Romania, cine vrea sa ajunga cu avionul pe litoral are o singura solutie. Aeroportul Mihail Kogalniceanu.De aici pana in Mamaia sunt 35 de Km, iar pana in Vama Veche, 95 de km

Anul trecut la noi au ajuns cu avionul pe litoral putin peste 74.000 de turisti, in timp ce la bulgari s-au dus aproape 3 milioane. Iar cine nu merge cu masina sau avionul, poate foarte bine sa aleaga o ambarcatiune.

Dupa ce au vazut cat de profitabil e turismul, vecinii bulgarii si-au reevaluat si prioritatile in domeniul infrastructurii auto. Au declarat de importanta nationala coridorul care leaga Helsinki de Mareea Egee. Dar lucrariile nu le fac toate din banii lor. 32 de milioane de euro vin de la uniunea europeana.

Foto: skyscrapercity.com

VIDEO & FOTO! Uraganul Irene, retrogradat la statutul de furtuna tropicala. Zece victime inregistrate in prezent... Americanii au negociat, in secret, cu talibanii, starnind furia guvernului afgan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x