Antena Căutare

Familie îngenuncheată de durere de coronavirus. Doi frați și-au pierdut patru bunici rând pe rând, în mai puțin de două luni: ”E de neimaginat, trăim un coșmar!”

Doi frați au fost îngenuncheați de durere după ce toți cei patru bunici ai lor au fost răpuși rând pe rând de noul coronavirus. 

Familie îngenuncheată de durere de coronavirus. Doi frați și-au pierdut patru bunici rând pe rând, în mai puțin de două luni: ”E de neimaginat, trăim un coșmar!” Galerie
Familie, îngenuncheată de durere de coronavirus. Doi frați și-au pierdut patru bunici rând pe rând, în mai puțin de două luni: ”E de neimaginat, trăim un coșmar!”

Kevin Luwel, în vârstă de 33 de ani și Kenneth, în vârstă de 28 de ani sunt doi frați din Belgia care și-au pierdut toți cei patru bunici în timpul pandemiei de coronavirus. Ba mai mult, ei și-au împărtășit durerea pe care o trăiesc și spun că totul li se pare un coșmar.

”Atunci când ne-am pierdut primul bunic am fost triști, nu putem să spunem că nu, însă până să ne revenim, l-am pierdut pe al doilea. Atunci când a murit al treilea ne-am simțit distruși. Acum, când ne-am pierdut ultimul bunic, e deja prea mult. Prea mult, prea repede”, a povestit Kevin, potrivit Daily Mail.

Familie îngenuncheată de durere de coronavirus. Doi frați și-au pierdut patru bunici rând pe rând, în mai puțin de două luni: ”E de neimaginat, trăim un coșmar!”

Eduard Luwel, din Rummen, Belgia, a fost primul care a contractat virusul. Frații lui s-au gândit că s-a infectat cu noul coronavirus în timp ce mergea la dializă. Din păcate, la finalul lunii martie, pe 31, a murit.

Cum te poți infecta cu COVID-19 fără să întâlnești un bolnav ori să atingi un obiect contaminat. Experții din China, avertisment îngrijorător: ”Evită aceste locuri!”

Soția acestuia, care nici bine nu primise vestea că soțul ei a murit, a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit rapid, iar lterior a murit, după nouă zile de luptă cu noul coronavirus.

”Am crezut că o să supraviețuiască. Și ea a crezut la fel. În cea de-a cincea zi râdeam de virus. Avea toate motivele să trăiască, urma să devină străbunică. Voia să cunoască copilul.”, a povestit Kevin.

În timp ce pregăteau funeraliile celor doi bunici, cei doi frați au mai primit o veste cumplită. Ceilalți bunici ai lor, Jef Vanhaeren, 84 de ani și soția lui, Dora Jooken, în vârstă de 80 de ani, au fost infectați cu noul coronavirus.

Familie îngenuncheată de durere de coronavirus. Doi frați și-au pierdut patru bunici rând pe rând, în mai puțin de două luni: ”E de neimaginat, trăim un coșmar!”

Doi copii, mesaj emoționant pentru mama lor, aflată în prima linie a luptei cu COVID-19: ”Mama este glasul de înger care ne spunea povești. Așteptăm ziua victoriei!”

Jef a fost cel care a murit primul, la scurt timp după diagnostic. Acesta a refuzat, însă, să meargă la spital, pentru că nu voia să moară singur. O lună de zile mai târziu, Dora, soția lui, a murit acasă, singură.

Cei doi frați au povestit că ambele cupluri de bunici trăiau singure, în casele lor și erau independente. Acum, însă, trăiesc cea mai mare dramă din viața lor și nu le vine să creadă că i-au pierdut într-un timp atât de scurt.

Câte cazuri de coronavirus există în Belgia

Până acum, în Belgia au fost confirmate 48,500 de cazuri de coronavirus, iar peste 7.600 de persoane au murit.

Spania - Uşoară creştere a numărului deceselor provocate de Covid-19 în ultimele 24 de ore. Mai mult de jumătate din tot... Donald Trump ameninţă ca va impune tarife Chinei din cauza noului coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x