Antena Căutare

Buzz Aldrin, al doilea om care apus piciorul pe Luna: "Ne va fi dor de un mare lider!"

Buzz Aldrin, pilotul modulului lunar Eagle si al doilea om care apus piciorul pe Luna, a declarat la vestea mortii lui Neil Armstrong ca "a fost suficient de norocos pentru a fi unul dintre acei membri ai echipajului care au zburat alaturi de remarcabilul Neil Armstrong si pe care l-au insotit in modulul lunar Eagle".

El si-a exprimat tristetea ca nu poate sarbatori impreuna cu Armstrong, ca o echipa, cea de-a 50 aniversare pe care o asteptau cu nerabdare in 2019. "Cred ca intreaga comunitate spatiala va fi foarte indurerara la auzul acestei vesti - ne va fi dor de un mare lider in programul spatial", a mai spus Buzz Aldrin.

Comandantul modulului pilot de pe Apollo 11, Michael Collins, a declarat ca Neil Armstrong era "cel mai bun si ii va lipsi enorm".

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Aselenizarea – adevar sau inscenare? Ce secret dezvaluia Neil Armstrong, in urma cu trei luni, despre teoria conspiratie... 20 iulie 1969: Romania a fost singura tara din "lagarul comunist" care a transmis in direct aselenizarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x