Antena Căutare

Un milionar oferă 15.000 de lire sterline pentru ca cineva să încerce să-i seducă logodnica în efortul de a vedea dacă este în relație pentru dragoste sau pentru bani

Cum îți poți da seama dacă persoana de lângă tine este ceea ce cauți și mai ales dacă te iubește? O soluție ar fi să plătești pe cineva care să încerce să îți cucereasă partenerul pentru a-i pune la încercare fidelitatea, așa cum a făcut un milionar din Marea Britanie. 

Cum îți poți da seama dacă persoana de lângă tine este ceea ce cauți și mai ales dacă te iubește? O soluție ar fi să plătești pe cineva care să încerce să îți cucereasă partenerul pentru a-i pune la încercare fidelitatea, așa cum a făcut un milionar din Marea Britanie.

Pe parcursul relație, acesta și-a dat seama că trebuie să se așeze la casa lui, însă a vrut să fie sigur de alegere, așa că a anunțat că este dispus să plătească 15.000 de lire sterline unui bărbat care să îl ajute să-și testeze logodnica. Acesta a luat legătura cu piața de lux din Londra, HushHush.com, pentru a face publicitate rolului seducătorului.

Lipsa încrederii este un semn de avertizare atunci când ne îndreptâm spre căsătorie, de aceea milionarul a explicat că a mai fost folosit până acum pentru banii lui și nu își dorește ca această relație să se îndrepte câtre acest lucru.

Logodnica lui a refuzat să semneze contractul prenupțial, ceea ce, în acest caz, ar asigura banii cuplului să fie păstrați separat și, de vreme ce s-a logodit cu doar câteva săptămâni în urmă, femeia devine tot mai mult agitată, în ciuda faptului că nu există niciun motiv să grăbească nunta.

Este un argument dur, iar bărbatul ar trebui să poată avea încredere în femeia cu care se căsătorește, fără a trebui să recurgă la aceste soluții extreme pentru a face acest lucru, dar, în același timp, au existat semne de avertizare care să sugereze că ar putea avea ochi doar pe portofelul său, iar dacă el o va cere în mod corect, ea s-ar putea să-l mintă pur și simplu.

Bărbatul a ales un candidat perfect pentru a-și pune planul în aplicare. Acesta a găsit un tânăr înalt, cu barbă, cu abilități conversaționale și o putere de convingere destul de mare. Milionarul vrea să vadă dacă un tânăr frumușel și înstărit îi poate sufla viitoare soție de lângă el.

Nu se știe cât va dura testul, cert e ca milionarul vrea ca finalul să fie după consumarea unui act sexual. Poate dura luni sau se poate termina într-un timp destul de scurt, însă de preferat ar fi să nu îi demonstreze bărbatului ei că are dreptate.

Sursă: UNILAD

Un jaf armat, în stil La Casa de Papel, a avut loc la monetăria naţională a Mexicului. Monede de aur în valoare de peste... Tirurile de rachete nord-coreene, un ”avertisment” adresat Washingtonului şi Seulului, ameninţă Kim Jong Un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x