Căutare Live

Un câine pierdut și-a raportat singur dispariția la poliție. „A fost ca și cum ar fi ieșit la o plimbare"

Câinele Chico s-a predat la o secție de poliție din Texas după și-a pierdut stăpânii

Un câine pierdut și-a raportat singur dispariția la poliție

Toată lumea știe că, atunci când dispare o persoană, trebuie să cerem ajutorul poliției. Așadar, când câinele Chico și-a pierdut stăpânul, a fost un singur loc în care știa că ar trebui să meargă, secția de poliție locală.

Ofițerii au fost uimiți când a intrat calm în secția de poliție din Texas și a pus lăbuțele pe tejghea, pentru a se raporta dispărut.

Sergentul Rusty Martin a fost unul dintre primii ofițeri care l-a întâlnit pe adorabilul Chico, și a fost mai mult decât fericit să-l ajute.

„A fost ca și cum ar fi ieșit la o plimbare prin cartier și a decis să le ofere o vizită ofițerilor amabili pentru a le lumina ziua”, a povestit Rusty Martin.

Un câine pierdut și-a raportat singur dispariția la poliție. „A fost ca și cum ar fi ieșit la o plimbare"

Controlul animalelor a fost trimis, astfel încât să-l poată verifica, pentru a găsi un microcip, dar înainte de a ajunge, Chico a ieșit din secția de poliție neobservat.

Din fericire, se pare că băiatul foarte isteț și-a amintit unde a locuit și a reușit să se întoarcă acasă.

Sergentul Martin a spus: "Proprietarul a răspuns a doua zi [să spună că] era câinele său și s-a întors acasă. El locuiește la aproximativ un kilometru de stație."

Acțiunea uimitoare ale lui Chico în ceea ce privește raportarea dispariției, a câștigat laude din întreaga lume.

Mulți oameni au spus chiar că, câinele ar trebui să fie recrutat în secția de poliție.

Susan Ryan a spus: "Cred că Chico a solicitat cu siguranță un loc de muncă. Foarte impresionant."

Alertă! Epidemia de coronavirus se extinde! Încă un pacient mort, în Italia! Care sunt orașele afectate... Atac sângeros! Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de copii! Imagini de la locul faptei...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri