Antena Căutare

Caini salvati ca prin minune. Au avut noroc si s-au intors acasa

Dupa cum spune un vechi proverb, cainii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor. Asa ca, atunci cand vreunul dintre ei este in pericol, se fac toate eforturile posibile pentru a-l salva. Dar, pe langa eforturi si mijloace tehnice, este adesea nevoie si de putin noroc, asa cum arata doua recente intamplari, din Statele Unite

Chiar din prima zi a anului, pompierii din Saint Louis au fost chemati de urgenta pe malul unui lac inghetat. Un caine cazuse in apa, dupa ce gheata se rupsese sub el si nu mai avea cum sa ajunga la mal. Pompierii si-au intins scara peste lac iar cel mai voinic dintre ei a plecat in ajutorul animalului. Intamplator, pompierul se afla in prima sa zi de activitate. Dar, cu sprijinul colegilor, si-a indeplinit perfect misiunea. Cainele, un ciobanesc german, a fost adus la mal, rebegit de frig, dar in viata. Daca nu i se va afla stapanul, va fi oferit spre adoptie si, dupa o asemenea aventura, isi va gasi, probabil, repede un nou camin.

In statul New York, Maggie, o catelusa de 17 ani, are deja un camin si o familie iubitoare. Dar, intr-a doua zi de Craciun, ea s-a ratacit intr-un viscol puternic si a disparut fara urma, spre disperarea stapanilor ei.

Maggie ajunsese la mai bine de un kilometru de casa si nu mai gasea drumul inapoi, deoarece, la varsta ei, umbla greu si nu mai vede bine. Dar si-a pastrat auzul si instinctul vanatoresc. Asa ca a raspuns de indata ce a auzit baiat care se antrena sa imite chemarile pasarilor, pentru a-si insoti tatal la vanatoare.

Dupa cinci zile, Maggie a revenit in sanul familiei, ajutata nu doar de talentul baiatului de 11 ani, ci si de noroc. Stapanul sau nu ezita sa vorbeasca de un adevarat miracol.

Patru barbati au furat produse in valoare de 1 milion de euro dintr-un magazin Apple din Paris... Hillary Clinton a iesit din spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x