Antena Căutare

California, zguduita de peste 100 de cutremure intr-o zi

Peste 100 de replici ale unui cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter au zguduit sudul Californiei, relateaza Sky News. Membrii unei comunitati din statul american si-au parasit locuintele, iar bolnavii dintr-un spital au fost evacuati.

Cutremurul si cele peste 100 de replici au fost simtite cel mai intens la 185 de kilometri de orasul San Diego, in regiunea Brawley. Cea mai puternica replica a avut 5,5 grade pe scara Richter, urmata de una de 5,3 grade si alte 30 de cel putin 3,5 grade.

Valul de cutremure care s-a produs in California este un fenomen rar, dar regiunea cunoscuta sub numele de Brawley Seismic Zone a mai fost afectata de un astfel de eveniment, in anii '70.

Din cauza seriei de cutremure, persoanele care locuiau in 20 de rulote au fost nevoite sa le paraseasca pentru ca au fost deplasate de pe fundatii, iar pacientii unui spital au fost evacuati din cauza unei pene de curent provocata de cutremure.

Foto: Sky News

Alerta intr-o localitate din Marea Britanie, dupa ce un leu a evadat de la o gradina zoologica... 70 de rromi protesteaza in Franta, dupa ce au fost evacuati dintr-o tabara construita ilegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x