Antena Căutare

Campania Trump a dat în judecată publicaţia New York Times, pe care o acuză că a minţit în legătură cu amestecul Rusiei în alegerile americane din 2016

Campania pentru realegerea preşedintelui Donald Trump a anunţat miercuri că a dat în judecată publicaţia New York Times, pe care o acuză că a publicat un articol fals în mod intenţionat, referitor la investigaţia privind amestecul Rusiei în alegerile americane din Statele Unite, relatează Reuters.

Într-o escaladare a bătăliei preşedintelui republican cu presa, oficiali din campania sa au spus că procesul a fost înregistrat la Curtea Supremă din statul New York.

Un comunicat din partea campaniei Trump afirmă că obiectivul procesului este ”de a trage la răspundere publicaţia pentru că a publicat în mod intenţionat informaţii false împotriva campaniei preşedintelui Trump”.

Procesul intentat de campania Trump se referă la un articol publicat pe 27 martie 2019. Preşedintele a criticat deseori pulicaţia New York Times, pe care o consideră părtinitoare.Trump, care doreşte să fie reales pe 3 noiembrie, acuză deseori diferite publicaţii că ar răspândi ”informaţii false” şi le numeşte ”inamicul poporului american”.

Investigaţia fostului consilier special Robert Mueller a cercetat campania Moscovei de hacking şi propagantă pe reţelele de socializare pentru a susţine candidatura lui Trump în 2016, în detrimentul oponentei sale democrate Hillary Clinton. Investigaţia a cercetat numeroase contacte între persoane asociate campaniei Trump şi ruşi. Mueller a descoperit doverzi insuficiente pentru a dovedi o conspiraţie penală între echipa lui Trump şi Rusia.

Sursa : news.ro

Erdogan: Turcia vrea să scoată forţele guvernamentale siriene din posturile sale militare de observaţie din Idleb în ace... Japonia - O femeie, diagnosticată pentru a doua oară cu Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x