Antena Căutare

Își putea ține respirația 10 minute și cobora la mai multe de 100 de metri în adâncuri! Campioana mondială la scufundări nu a mai ieșit la suprafață

Natalia Molchanova, una dintre cele mai cunoscute sportive din lume, a dispărut duminică, în urma unei scufundări în largul insulei Formentera din Spania.

Natalia Molchanova, una dintre cele mai cunoscute sportive din lume, a dispărut duminică, în urma unei scufundări în largul insulei Formentera din Spania.

Molchanova, în vârstă de 53 de ani, este considerată o legendă în ale scufundărilor libere, fiind multiplă campioană mondială la acest sport. Ea și alte două persoane realizau o scufundare, iar ea n-ar mai fi ieșit la suprafață.

Natalia Molchanova

"Atunci cand s-a separat de colegii ei, Natalia s-a scufundat la aproximativ 30 la 40 de metri si se presupune ca a intrat intr-un curent subacvatic puternic", se arata într-un comunicat al familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Natalia a fost un superstar al apneei si am crezut intotdeauna ca nimic nu i se poate intampla", a spus Kimmo Lahtinen, presedinte al Federatiei Mondiale de apnee (AIDA), pentru New York Times.

"Lumea a pierdut cel mai mare campion la scufundari libere", a declarat Will Trubridge, de 15 ori detinator al recordului mondial la aceasta disciplina.

Natalia Molchanova are 41 de recorduri mondiale la scufundarea libera si 23 de titluri de campion mondial. Isi putea tine respiratia timp de noua minute si este singura femeie din lume de a reusit sa se scufunde la mai mult de 100 de metri, la Campionatul Mondial de la Kalamata, Grecia, in 2013.

Un nou record mondial! Au fost înregistrate 74 de grade Celsius în Iran! Autorităţile sunt în alertă... O pagină de jurnal cu mărturisiri cutremurătoare: "M-a cuprins o sete copleşitoare, totul era un coşmar"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x