Antena Căutare

Canada: O romanca, vinovata de furt si frauda impotriva a zeci de batrani

O romanca, membra a unui grup infractional care viza batrani aflati la cumparaturi, a pledat vinovata la 45 de capete de acuzare, printre care furt, frauda si complot impotriva a zeci de batrani din Canada, in fata magistratilor din Montreal.

In varsta de 26 de ani, Angela Dragos a comparut in fata completului de judecata alaturi de cinci dintre presupusii ei complici, acuzati cu totii in acest caz.

Grupul de romani viza in special persoane in varsta, aflate la cumparaturi in supermarketuri sau magazine alimentare. Ei isi urmareau victimele la casa, iar cand acestea plateau cu cardul unul dintre acuzati se aseza astfel incat sa vada datele de identificare personala ale victimei. Cand iesea din magazin, persoana era abordata de grupul de romani si, in timp ce unii creau o diversiune cerand sa li se arate drumul pe harta sau sa fie fotografiati, un alt membru al gruparii ii fura portofelul.

Potrivit anchetatorilor, in total, grupul de romani ar fi comis 74 de astfel de evenimente, prejudiciul ridicandu-se la circa 140.000 de dolari canadieni.

Foto: mnvalleyfcu.com

"ACTA la Vista Baby!": Mii de bulgari au manifestat la Sofia... Cutremur de 5,9 grade in centrul Chile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x