Căutare Live

Canada - Secvenţa din „Home Alone 2” în care apare Donald Trump, tăiată din motive de timp

Secvenţa din „Home Alone 2” în care apare preşedintele Donald Trump a fost tăiată pentru ca filmul să se încadreze în orar, a explicat Canadian Broadcasting Corporation, citată de Variety.

Într-un răspuns la comentariile apărute în social media după ce a fost difuzat lungmetrajul, Canadian Broadcasting Corporation a spus că secvenţa din „Home Alone 2: Lost in New York” (1992) în care apare actualul preşedinte american a fost tăiată „pentru timp”, cu mult înainte de alegerile din 2016.

În acea secvenţă, Macaulay Culkin umblă prin hotelul Plaza din New York şi se opreşte să întrebe: „Mă scuzaţi, unde este recepţia?”. Trump îi răspunde: „Pe culoar şi la stânga”. Aceasta este singura secvenţă din film în care apare Trump.

Între cei care au criticat înlăturarea secvenţei s-au numărat gazdele emisiunii „Fox & Friends”, care au numit-o „cenzură”. Donald Trump Jr., fiu al preşedintelui, a publicat pe Twitter un link către un articol de pe un blog care acuză CBC de „părtinire de stânga”.

Un purtător de cuvânt al CBC a clarificat că secvenţa a fost una dintre cele care au fost tăiate pentru timp, având în vedere că nu erau cruciale în desfăşurarea acţiunii şi că editarea a fost făcută în urmă cu cinci ani, înainte ca Trump să devină preşedinte.

Sursa : news.ro

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Administraţia Federală pentru Aviaţie din SUA propune urmărirea de la distanţă a majorităţii dronelor din spaţiul aerian...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri