Căutare Live

Cancelarul german, Angela Merkel, are un salariu mai mic decat mii de functionari ai Uniunii Europene

Angela Merkel are un salariu de 16.275 de euro, insa, peste 4.000 de functionari europeni au venituri mai mari decat cancelarul german, scrie Die Welt am Sonntag, care a efectuat o analiza a situatiei, in urma unei declaratii pe aceasta tema a premierului britanic David Cameron

Publicatia mai scrie ca exista cateva mii de functionari care castiga mai bine inclusiv decat lideri ai Uniunii, nu pentru ca ar avea salarii mai mari, ci datorita faptului ca beneficiaza de unele "privilegii" fiscale.

"Serviciul public UE este cel mai bine platit in Europa. Chiar si in comparatie cu functionarii germani, functionarii UE traiesc pe un taram unde curge lapte si miere", a declarat Rainer Holznagel, presedintele Federatiei contribuabililor germani pentru publicatie.

Citeste continuarea articolului pe Antena 3.

Topul celor mai frumoase destinatii turistice din Romania: Capitala Daciei, pe primul loc... Accident cu autocar romanesc in Germania. Un om a murit si 15 sunt raniti...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri