Antena Căutare

Canibal arestat la Moscova: Avea in frigider mancare facuta din ficat uman!

Un barbat, suspectat a fi responsabil de aparitia mai multor bucati dintr-un corp uman dezmembrat in mai multe zone din Moscova, a fost arestat marti dimineata de politie, dupa ce in casa sa au fost descoperite maruntaie umane pe jumatate mancate, informeaza Ria Novosti.

Politistii au descoperit, in frigiderul celui arestat, un fel de mancare facuta din ficat uman. Ei cred ca acesta face parte din acelasi corp ale carui membre au fost descoperite in ultimele saptamani imprastiate prin Moscova.

Miercurea trecuta, in raul Moscova, in vestul orasului, a fost gasit trupul decapitat al unui barbat. Un brat, retezat de la incheietura, a fost scos din apa in sudul Moscovei, sub podul Tsaritsino, pe 2 mai. In aceeasi zi au fost descoperite doua picioare, o mana si un alt brat plutind in apropiere.

Politistii au identificat victima cu ajutorul amprentelor si au reusit sa gaseasca suspectul cu ajutorul cunostintelor victimei. Se pare ca acesta era prieten cu barbatul ucis si a incercat sa scape astfel de dovezi.

Sursa: Antena3

1700 de pasageri evacuati, dupa ce motorul unui vas de croaziera a luat foc!... Bomba descoperita in Irlanda, inainte de vizita Reginei Marii Britanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x