Antena Căutare

Cantareste 25 de kilograme la 21 de ani si mananca de 60 de ori pe zi

O tanara de 21 de ani din Statele Unite ale Americii cantareste numai 25 de kilograme, dar nu este anorexica. Fata sufera de o boala rara ce nu permite corpului sa asimileze substantele nutritive si este nevoita de manance de aproximativ 60 de ori pe zi pentru a supravietui.

Tanara consuma intre 5.000 si 8.000 de calorii zilnic.

"Ma cantaresc in fiecare zi si, daca observ ca am mai pus pe mine macar 500 de grame, sunt foarte fericita", marturiseste Lizzie Velasquez. "Trebuie sa mananc la fiecare 15 minute. Consum chips-uri, ciocolata, pizza, gogosi si inghetata cat e ziua de lunga. Ma intristez foarte tare atunci cand oamenii spun ca sunt anorexica", de explicat aceasta.

Lizzie s-a nascut prematur, cu patru saptamani mai devreme de termen. Initial, medicii au crezut ca fata sufera de sindromul De Barsy, insa in momentul in care au observat ca tanara nu intampina dificultati de memorie, acest diagnostic a fost eliminat.

Tanara americanca a fost consultata de mai multi experti in genetica, insa nici unul dintre acestia nu a reusit sa ii puna un diagnostic. Cazul lui Lizzie i-a fascinat pe doctorii din lumea intreaga, iar in prezent este studiat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Texas, informeaza The Telegraph.

"Nu putem prezice cum va evolua cazul lui Lizzie. Starea ei de sanatate pare sa fie una buna, iar organele interne sunt sanatoase", a declarat cercetatorul Abhimanyu Garg.

Pentagonul reduce cheltuielile cu 100 miliarde de dolari in urmatorii cinci ani... Scanerele corporale din aeroporturi ar putea cauza cancer!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x