Căutare Live

Lumea muzicii este în DOLIU! S-a stins unul dintre cei mai prolifici cântăreți. Președintele i-a adus un ultim omagiu

Lumea muzicii a mai pierdut astăzi o stea. După o carieră lungă și controversată, „Frank Sinatra rus”, Iosif Kobzon, idolul cântecului sovietic, a murit, la vârsta de 80 de ani.Președintele Vladimir Putin a fost printre cei care au transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndurerate.

Lumea muzicii a mai pierdut astăzi o stea. După o carieră lungă și controversată, „Frank Sinatra rus”, Iosif Kobzon, idolul cântecului sovietic, a murit, la vârsta de 80 de ani. Președintele Vladimir Putin a fost printre cei care au transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndurerate.

El a fost şi deputat în Duma (Camera Inferioară a Parlamentului rus), dar plasat pe lista neagră de UE şi de Statele Unite.

Lumea muzicii este în DOLIU! S-a stins unul dintre cei mai prolifici cântăreți. Președintele i-a adus un ultim omagiu

Iosif Kobzon a înregistrat peste 1.500 de piese. El deţinea şi un record mondial de 12 concerte într-o singură zi. O dată a rămas pe scenă peste 13 ore.

Bariton, era cunoscut de ruşi drept cel care anima spectacolul tradiţional de sfârşit de an de la televiziunea rusă.

Născut în 1937, într-o familie de evrei din Doneţk, în Ucraina, Iosif Kobzon şi-a început cariera la 10 ani câştigând un concurs al cântecului sub ochii atenţi ai lui Stalin.

De-a lungul carierei sale de deputat, cântăreţul a devenit un susţinător necondiţionat al preşedintelui Vladimir Putin, care l-a propus în 2013 la Premiul Nobel pentru Pace într-o scrisoare trimisă comitetului Nobel.

Preşedintele Vladimir Putin a transmis un mesaj de condoleanţe familiei artistului, potrivit site-ului Administraţiei de la Kremlin.

BREAKING NEWS. Un avion S-A PRĂBUȘIT în urmă cu puțin timp. La bordul aeronavei erau și copii... Doliu în lumea artistică! Paul Taylor, unul dintre cei mai mari coregrafi ai lumii, s-a stins din viață la vârsta de 88 ...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri