Antena Căutare

Captură în valoare de 7, 5 milioane de euro în Vietnam

Peste 125 de kilograme de coarne de rinocer au fost capturate în Vietnam, pe aeroportul din New Bai din Hanoi. Este cel mai mare caz de trafic de animale sălbatice din Asia de Sud-Est.

Peste 125 de kilograme de coarne de rinocer au fost capturate în Vietnam, pe aeroportul din New Bai din Hanoi. Este cel mai mare caz de trafic de animale sălbatice din Asia de Sud-Est.

Coarnele au fost aduse din Emiratele Unite Arabe cu un zbor Etihad Airways și au fost descoperite pe aeroportul din New Bai, Hanoi, ascunse în tencuială. A necesitat mai multe de jumătate de zi pentru ca echipele vamale să poate sparge cele 55 de pachete deschise.

Coarnele de rinocer, care sunt pulverizate în pudră ulterior, sunt considerate de către vietnamezi ca având numeroase calități medicinale și care pot vindeca absolut orice, de la cancer la mahmureală. Acestea pot ajunge la suma de 60.000 de dolari pe kilogram.

Captura de pe aeroport a fost în valoare de 7,5 milioane de euro.

În prezent, există doar aproximativ 29.000 de rinoceri în lume, potrivit Fundației Internaționale Rhino, și se estimează că trei rinoceri pe zi sunt sacrificați numai în Africa de Sud.

Autoritățile vietnameze au descoperit săptămâna trecută, în partea din spate a unei Honda, șapte cadavre de tigru înghețate, despre care se consideră că au fost introduse în mod ilegal. Carnea de tigru dar și alte părți sunt folosite pentru bijuterii dar și medicamente în Vietnam.

Doi bărbaţi au rămas blocați într-o peşteră din Germania după ce apele unui rău au crescut brusc... Un câine a fost împușcat în față pentru a-și proteja familia de un atacator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x