Antena Căutare

Captură record! Au fost confiscate droguri în valoare de 750 de milioane de dolari

Captură record în Panama! Autoritățile au confiscat trei tone de droguri, în valoare de 750 de milioane de dolari, pe piața internațioanală. 

Captură record în Panama! Autoritățile au confiscat trei tone de droguri, în valoare de 750 de milioane de dolari, pe piața internațioanală.

Marfa a fost confiscată în provincia Colon, iar autoritățile au reținut trei persoane din Columbia și una din Honduras. Suspecții practicau contrabanda.

În total, au fost confiscate 2.950 de pachete cu un drog "evaluat pe piaţa internaţională la circa 750 milioane de dolari", a arătat într-un comunicat Senan ( Serviciul Naţional Aeronaval din Panama)

Operațiunea prin intermediul căreia au fost descoperite drogurile a fost desfășurată în aer, terestru și pe apă, timp de zece ore.

Anul trecut, Senan a capturat în total 37,5 tone de droguri, iar de la începutul acestui an au fost confiscate 35,2 tone.

Berlinul evocă o amânare a Brexitului cu două-trei săptămâni... Doi morţi la Kiev în explozia accidentală a unei grenade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x