Antena Căutare

Capul unei paciente a explodat pe masa de operație, în timp ce medicii se luptau să-i salveze viața: „Suntem șocați! Nu am mai întâlnit niciodată un asemenea caz” - Video

Imagini șocante au fost surprinse într-un spital din India. În timp ce medicii se luptau să-i salveze viața, capul unei paciente a explodat, cauzându-i decesul. 

Imagini șocante au fost surprinse într-un spital din India. În timp ce medicii se luptau să-i salveze viața, capul unei paciente a explodat, cauzându-i decesul.

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit, după ce capul i-a explodat pe masa de operație, în timpul unei proceduri de aspirație gastrică. Pacienta fusese adusă la Spitalul Jawahar Lal Nehru, din India, după ce înghițise otravă.

În timp ce medicii se luptau să îi salveze viața, gazele emanate de substanța toxică pe care femeia o ingerase au luat foc.

Într-un interviu acordat publicației Times of India, unul dintre medicii care se ocupau de pacientă a explicat că explozia s-a produs în cavitatea bucală a pacientei. Specialiștii cred că femeia s-a intoxicat cu o tabletă ce conținea fosfură de aluminiu, un pesticid folosit des în India.

„Am analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din spital. Suntem șocați! Nu am mai întâlnit niciodată un asemenea caz”, a spus acesta.

O mamă a descoperit un pește cu „dinți de om”, în timpul unei plimbări pe plajă cu copilul ei! „Am fost șocată” – Foto... O mămică a făcut septicemie, din cauza unui obiect uitat de medici în corpul ei : „Când și-a dat seama ce era, a fost la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x