Căutare Live

Care ar putea fi noul nume al Facebook. Un fost angajat a făcut dezvăluiri

După ce rețelele sociale au fost recent picate pentru câteva ore bune, acum o altă veste despre el a apărut pe internet. Se pare că compania Facebook își va schimba numele, iar un fost angajat a spus care sunt variantele.

Se pare că compania Facebook își va schimba numele

Shutterstock

Au apărut rapid și glume pe seama veștii și internauții au spus că s-ar putea numi „Bookface” sau „Zuckussy”. Speculațiile au apărut și ele. De data aceasta Samidh Chakrabarti, fost director de Integritate Civică.

Care ar putea fi noul nume al Facebook

"Bănuiala mea este că noul nume al Facebook va fi Meta", a scris Chakrabarti pe o rețea de socializare online.

Numele Meta are mai multă credibilitate, mai ales că este un termen preferat de Mark Zuckerberg. Metavers este un termen care definește tehnologia augmentată care va crea straturi de conținut vizual pentru viața de zi cu zi.

Jurnaliștii de la Bloomberg au spus că domeniul meta.com redirecționează la meta.org, un site de biomedicină afiliat cu Chan Zuckerberg Initiative, organizație caritabilă condusă de Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan, scrie descoperă.ro.

Cu toate aceste speculații, nu există încă date clare despre noul nume al Facebook. Chakrabarti a mai spus că sigur noul nume al companiei nu va fi Horizon.

De ce nu au mers Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger atâta ore

Miliarde de utilizatori din toată lumea nu au putut folosi Facebook, Messenger, WhatsApp și Instagram pe 4 octombrie. Ce s-a întâmplat de nu au mers unele dintre cele mai folosite rețele de socializare de pe mapamond.

Pana majoră prin care au trecut cele trei rețele de socializare a adus o gaură de 7 miliarde de dolari companiei lui Mark Zuckerberg.

Un incident tehnic a făcut ca nimeni să nu mai poată folosi serviciile vreme de șapte ore. Luni, acțiunile Facebook au scăzut cu 5%, potrivit rapoartelor.

Compania are de suferit și la capitolul reputație, unde oricum nu stătea prea bine. Un fost manager ar fi dezvăluit documente care arată, printre altele, că Facebook "alege profitul, în detrimentul siguranței" și că ascunde efectele nocive ale Instagramului asupra sănătății mintale a oamenilor și în special a adolescenților, potrivit Digi24.

După ce rețelele de socializare au căzut, compania și-a cerut scuze și a explicat că problemele au fost cauzate de o modificare defectuoasă a configurației serverelor sale.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole
Audrey Moon, o tânără de 19 ani, s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei... Ce relație a avut Prințul Charles cu soacra lui, mama Prințesei Diana. Comentariul lui Shand Kydd Frances care l-a înfur...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri