Antena Căutare

Care va fi numele copilului Prințului Harry și Meghan Markle? Ce spun predicțiile

Cum își vor numi băiatul, Meghan Markle și Prințul Harry. Predicții. Află din articolul a1.ro, care sunt predicțiile cu privire la cum s eva numi fiul Prințului Harry și Meghan Markle, nume de băieți favorite la casele de pariuri din Marea Britanie

Care va fi numele copilului, Meghan Markle și Prințul Harry. Predicții. Află din articolul a1.ro, care sunt predicțiile cu privire la cum s eva numi fiul Prințului Harry și Meghan Markle, nume de băieți favorite la casele de pariuri din Marea Britanie

Familia regală britanică a întâmpinat ieri, 6 mai, venirea pe lume a unui nou membru. Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți unui frumos băiețel. Strălucitoare și diafană ca întotdeauna, Meghan Markle arăta spectaculos în ținutele de gravidă cu care a apărut în ultima vreme.

Presa din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să afle ce nume va primi micuțul. În dimineața zilei de luni, 6 mai, Palatul Roial a anunțat că ducesa de Sussex, Meghan Markle a născut un băiețel sănătos. Micuțul și mama sa sunt sănătoși. Familia regală le este recunoscătoare tuturor celor care s-au bucurat alături de ei și le-au oferit sprijinul în timpul acestui eveniment special din viețile lor.

Speculațiile în ceea ce privește numele bebelușului au început deja să apară și presa e nerăbdătoare să vadă dacă Regina Marii Britanii îl va numi prinț pe cel mic.

Care va fi numele copilului Prințului Harry și Meghan Markle?

Ducele și ducesa de Sussex posibil să aleagă un nume tradițional precum Arthur, Edward sau James. Cu toate acestea, perechea ar putea surprinde pe toată lumea cu numele primului lor copil. Există speculații care spun că ducesa va putea căuta inspirație pentru nume la prietenii săi. Stilista și prietena ei, Jessica Mulroney are doi băieți gemeni pe nume John și Brian, care au participat la nunta regală.

Cel mai popular nume de băiat în Marea Britanie este Oliver. Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va fi al șaptelea ca succesiune la tron. De vreme ce există puține șanse ca acesta să devină rege, cuplul are mai multă libertate în alegerea numelui său. Ducele și ducesa de Sussex ar putea alege un nume care exista deja în familia regală, cum ar fi Andrew, numele fratelui prințesei Diană.

Predicții - Care va fi numele copilului Prințului Harry și Meghan Markle?

-Albert

-Arthur

-Alexander

-James

-Phillip

-Louis

-Henry

-Frederick

-Thomas

-Edward

-Andrew

Citește și:

-Prințul Harry, primele declaraţii după nașterea bebelușului: Suntem foarte încântați

-Prinţul Harry şi Meghan Markle formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lume

-Meghan Markle a născut acasă, cu mama sa. Prinţul Harry a asistat la naşterea băiețelului lor

Sursă foto: vanityfair.com

Facebook a închis numeroase conturi legate de Rusia, care răspândeau informaţii înşelătoare... Revoltător! Un polițist a fost atacat cu toporul în cap de șoferul pe care l-a amendat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x