Antena Căutare

Carlos "Sacalul" se declara "total strain" de atentatul din 1982 de la Paris

Ilitch Ramirez Sanchez, alias Carlos Sacalul, a sustinut in fata unui tribunalului antiterorist din Paris ca refuza sa se "declare nevinovat sau vinovat" cu privire la atentatul de pe strada Marboeuf (Paris), din 1982, soldat cu un mort si 66 de raniti, conform AFP.

"Refuz sa ma declar nevinovat sau vinovat. Ma acuzati fara probe", a declarat Carlos Sacalul in fata jurilor, adaugand ca Ministerul Public francez a "falsificat" dosarul.

Pe 22 aprilie 1982, o masina-capcana inmatriculata in Austria a explodat in fata imobilului de la numarul 33 de pe strada Marboeuf, situat la cativa pasi de bulevardul Champs-Elysees, o cladire in care se afla sediul ziarului Al Watan Al Arabi ("Natiunea Araba").

Carlos Sacalul mai este judecat pentru doua atentate cu bomba in trenuri, in sudul Frantei, si pentru un atentat comis in gara din Marsilia.

Foto: wikimedia.org

Catastrofa aeriana, evitata: un avion cu 192 de pasageri a aterizat pe pista "taxi", in locul celei principale... Atac sangeros la metroul din Bilbao: o persoana, injunghiata mortal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x