Antena Căutare

UPDATE! Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus de israelieni

Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet, sambata dimineata, in urma unui bombardament israelian. Resedinta unui oficial Hamas, din tabara de refugiati de la Jabalia, Fasia Gaza, a fost de asemenea lovita de rachete. Cel putin 35 de persoane au fost ranite.

UPDATE: Armata israeliana a distrus un atelier de productie de avioane militare fara pilot apartinand miscarii islamiste palestiniene Hamas, in Fasia Gaza, a anuntat vineri un purtator de cuvant militar.

"Serviciile noastre de informatii au descoperit programul de avioane fara pilot apartinand Hamas, iar toate aceste aparate au fost distruse", a declarat purtatorul de cuvant pentru AFP.

In imagini filmate de aviatia israeliana apare un avion fara pilot, in timpul unui test, care survoleaza o pista in apropierea unui hangar urias, in orasul Gaza, hangar situat intre mai multe cladiri de locuinte.

"Cartierul general al Cabinetului a fost vizat de patru lovituri, iar Guvernul subliniaza ca isi mentine pozitia si se afla alaturi de poporul sau", a anuntat Guvernul intr-un comunicat.

"Cartierul general a fost distrus complet, iar case din vecinatate au fost avariate in urma bombardamentului barbar al Israelului", a anuntat un oficial din cadrul miscarii islamiste palestinene.

Armata israeliana a efectuat mai multe raiduri sangeroase, vineri, dupa ce mai multe rachete lansate din Fasia Gaza au vizat Tel Avivul si Ierusalimul.

In ultimele trei zile, 30 de palestinieni au fost ucisi, iar alti 280 raniti.

Guvernul israelian a autorizat vineri seara mobilizarea a 75.000 de rezervisti din cadrul armatei, la finalul unei reuniuni, la Tel Aviv, a Cabinetului de Securitate, prezidat de catre premierul Benjamin Netanyahu, potrivit televiziunii.

Sursa: Antena3

Israelul si Palestina, in razboi! MAE a activat o celula de criza pentru romanii din zona de conflict... Angela Merkel si Vladimir Putina, disputa pe tema grupului Pussy Riot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x