Antena Căutare

Casa Alba: Atacul asupra consulatului american din Benghazi, un "act terorist"

Purtatorul de cuvant al Casei Albe a anuntat ca atacul comis pe 11 septembrie la consulatul american din Benghazi este un "act terorist", informeaza AFP.

"In mod evident, ceea ce s-a intamplat la Benghazi este un act terorist (...) Consulatul nostru a fost vizat de un atac violent soldat cu moartea a patru oficiali americani. In mod clar este vorba de un act terorist", a spus Carney, precizand ca ancheta este in curs.

Miercuri, seful Centrului National american pentru Combaterea Terorismului califica drept "act terorist" atacul de la consulatul american de la Benghazi, soldat cu moartea a patru diplomati americani, inclusiv a ambasadorului american in Libia, Chris Stevens.

Initial, serviciile secrete americane au evocat ipoteza unui atac comis pe fondul protestelor generate de filmul "Inocenta musulmanilor". Insa, de curand, a fost lansata ipoteza unui atentat comis de reteaua terorista Al-Qaeda.

Foto: Intactimages / EPA

Franta: Intre 300 si 450 de romi, evacuati din trei zone de la periferia Parisului ... Ambasadele franceze si americane vor fi inchise de Ziua Profetului in 20 de tari musulmane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x